Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@07:20:32 GMT

رپورتاژ آگهی ؛ کوتاه یا بلند؟

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۲۹۹۴۰

رپورتاژ آگهی ؛ کوتاه یا بلند؟

با توجه به رشد کسب و کارهای آنلاین در فضای پر رقابت اینترنت و لزوم بهره گیری از مدل های نوین دیجیتال مارکتینگ، اهمیت انتشار رپورتاژ آگهی بر هیچ کس پوشیده نیست. اما نکته ای که همواره کارشناسان سئو و بازایابی بر آن تاکید کرده است، تولید رپورتاژ آگهی اصولی و با کیفیت است تا بیشترین تاثیر را بر مخاطب بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال این پرسش مطرح است که یک رپورتاژ آگهی با کیفیت به منزله یه متن طولانی با جزئیات تمام و کمال است یا یک مطلب مختصر و مفید که اطلاعات طبقه بندی شده ای را در اختیار مخاطب قرار می دهد؟

این مطلب توسط اداره بازرگانی ایسنا با هدف کمک به کسب و کارهای ایرانی برای حضور موفق در فضای مجازی تهیه شده است.

امروزه در دنیایی زندگی می‌کنیم که هر لحظه حجم وسیعی از اطلاعات در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و با وجود رشد شبکه‌های اجتماعی و مطالبی که به صورت میکرو دیتا منتشر می‌شوند، عادت و سلیقه کاربران اینترنت به سمت انتخاب مطالب کوتاه و مفید سوق یافته است. اما گاهی در نوشتن رپورتاژ آگهی سوال دیگری مطرح می‌شود که در صورت طولانی شدن مطلب چگونه باید آن را برای خواننده جذاب و قابل فهم کنیم. پیشنهاد می‌کنیم تا در این باره توصیه‌های کارشناسان سئو و بازاریابی را مد نظر قرار دهید.

از پاراگراف‌های کوتاه استفاده کنید

همانطور که هنگام جستجو در کتابخانه دشوار بودن یک کتاب را حس می‌کنید و از آن می‌گذرید، مخاطبان یک وب سایت نیز می‌توانند دشوار بودن رپورتاژ آگهی را حتی بدون خواندن یک کلمه از آن حدس بزنند.

زیبایی در مختصر بودن است. ضمن اینکه هیچکس دوست ندارد برای پیدا کردن لب کلام به سراغ یک پاراگراف طولانی برود. بنابراین با فضای خالی سفید در رپورتاژ آگهی‌های خود دوست شوید.

حتی فکر خواندن یک مطلب بلند با پاراگراف‌های طولانی نیز دشوار به نظر می‌رسد. در عوض جملات کوتاه و دقیق مخاطب شما را به یک تجربه لذت بخش دعوت می‌کند.

از میان تیتر استفاده کنید

میان تیتر یکی از کاربردی‌ترین اصول نوشتاری برای جذب نگاه مخاطب است. با این روش خواننده بهتر می‌تواند موضوع‌های مختلف را در متن نسبت به یکدیگر تشخیص دهد و با توجه به فراوانی سطور به چشم خود استراحت دهد. از طرفی، میان تیتر به نویسنده هم کمک فراوانی می‌کند تا بر موضوع مورد نظر تمرکز کافی داسته باشد و مطالب را به خوبی سازماندهی کند.

از تیترهای جذاب استفاده کنید

اگر متن را یک صندوق گرانبها در نظر بگیریم، تیتر جذاب به منزله شاه کلیدی است که به راحتی هرچه تمام آن را می‌گشاید. اگر در انتشار رپورتاژ آگهی با یک متن نسبتاً طولانی مواجه هستید، بهتر است تیتر مطلب را به صورتی انتخاب کنید که از همان نگاه اول بخش بندی و سازماندهی متن را نشان دهد. برای درک بهتر تیترهای این چنین لطفاً به چند مثال توجه کنید:

۶ نکته برای فرار از شلوغی استانبول

۴ اشتباه رایج در انتشار رپورتاژ آگهی

۳ راهکار ساده برای افزایش بازدید رپورتاژ آگهی

۷ قانون طلایی برای انتشار رپورتاژ آگهی

با تکیه‌بر ۲۰ سال سابقه حرفه‌ای رسانه‌ای در فضای مجازی، آمادگی داریم، صاحبان کسب‌وکار را در تولید و انتشار انواع رپورتاژ آگهی یاری کنیم.

فعالان اقتصادی و صاحبان کسب‌وکار می‌توانند به‌منظور مشاوره و آگاهی از شرایط تولید و انتشار رپورتاژ آگهی در ایسنا با شماره‌های ۸۸۹۰۹۸۷۲ و ۸۸۹۰۱۲۷۹ تماس بگیرند.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رپرتاژ آگهی رپورتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۹۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود + عکس

تصویر زیر از مجموعه عکس‌های محمود پاکزاد مربوط به خیابان ولیعصر(عج) تهران در سال ۱۳۳۴ است. 

از سازمان اسناد و کتابخانه ملی، محمود پاکزاد از اولین عکاسانی است که تاریخ خیابان‌های تهران را مصور و مستند کرده است، البته از جمله شهر‌هایی که پاکزاد برای عکاسی به آنها سفر کرده می‌توان به اصفهان، شیراز، تبریز، گرگان، اهواز، آبادان، خرمشهر، همدان، آذربایجان، قم، شهر‌های شمالی ایران اشاره کرد. پاکزاد در سال ۱۳۷۷ خودش را بازنشسته کرد و در سال ۱۳۷۸ عکس‌های خود را به سازمان اسناد ملی اهدا کرد.

تصویر زیر از مجموعه عکس‌های محمود پاکزاد از خیابان ولیعصر (عج) تهران در سال ۱۳۳۴ است. خیابان ولیعصر تهران یکی از شاه‌راه‌های ارتباطی در مسیر شمال به جنوب و برعکس در شهر تهران است. تا پیش از انقلاب اسلامی ایران خیابان ولیعصر را با نام خیابان پهلوی می‌شناختند. خیابان ولیعصر به‌واسطه درختان چنارش نیز شهرت زیادی دارد؛ گرچه که در گذشته تعداد این درختان بسیار بیشتر از امروز بود.

منبع: خبرآنلاین

tags # عکس تاریخی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • حبس و جریمه نقدی در انتظار فروشندگان امتیاز طرح نهضت ملی مسکن
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • روزنامه‌های اقتصادی یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت
  • خیز بلند ارلینگ هالند به سوی کفش طلای لیگ برتر با هت تریک یک نیمه‌ای مقابل وولورهمپتون
  • انتظار طولانی برای یک سفر واجب + ویدئو
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود + عکس