Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نویسنده کتاب گفت: کوتاه نویسی و در عین ارسال کامل اطلاعات از خصایص و ویژگی‌های فضای مجازی بوده که در تغییر ذائقه افراد تاثیر فراوانی را بر جای گذاشت به حدی که اکنون مردم ترجیح می‌هند کتاب‌هایی را مطالعه کنند که حجم کمتر و اطلاعات بیشتری را به همراه داشته باشد.

سمانه زالی در گفت‌وگو با میزان پیرامون تاثیر فضای مجازی بر سرانه مطالعه گفت: فضای مجازی بخش زیادی از زمان افراد را در اختیار خود قرار داده و جذابیت‌های بصری در کنار مطالب کوتاه توانسته نظر افراد را به خود جالب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: قدرت فضای مجازی در مقابله با کتاب قابل مقایسه نیست همین امر کم شدن سرانه مطالعه را به همراه داشته در این میان کمبود اطلاعات مخاطبان از کتاب‌های با ارزش منتشر شده نیز بر وخامت شرایط افزود است.

زالی کوتاه نویسی را یکی از مقوله‌های فضای مجازی دانست و ابراز کرد: کوتاه نویسی و در عین ارسال کامل اطلاعات از خصایص و ویژگی‌های فضای مجازی بوده که در تغییر ذائقه افراد تاثیر فراوانی را بر جای گذاشت به حدی که اکنون مردم ترجیح می‌هند کتاب‌هایی را مطالعه کنند که حجم کمتر و اطلاعات بیشتری را به همراه داشته باشد.

وی در مورد کتاب فروشی‌ها ابراز کرد: کاهش سرانه مطالعه بر روی کتاب فروشی‌ها نیز تاثیر گذاشته و فعالیت‌های آنان را با رکود همراه کرده، اما فضای مجازی و شکل گیری پلت فرم‌های متنوع برای خواندن کتاب در فضای مجازی روی دیگر این داستان است، زیرا برای کسانی که امکان رفتنن به کتاب فروشی‌ها برایشان میسر بسیار کار ساز‌تر است.

نویسنده کتاب «دل من هیچ» فعالیت ناشران در فضای مجازی را مورد بررسی قرار داد و اظهار کرد: ناشران با ایجاد سایت‌ها و فضای‌هایی برای معرفی کتاب‌ها شرایط مناسبی را خصوصا در ایام کرونا فراهم کردند که البته مورد استقبال هم قرار گرفت و شیوه‌ای نوین در دنیای فناوری بود هم اکنون بسیاری از مخاطبان از این گزینه استفاده می‌کنند تا کتاب‌های خود را خریداری و در درب منازل تحویل بگیرند.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار ادبیات اینجا کلیک کنید

وی شیوه مطالعه درست را مهم خواند ابراز کرد: تعداد کتاب‌های مورد مطالعه مهم نیست بلکه خواندن کتاب‌های خوب و کاربردی مهم است کتاب‌های که سبک زندگی و مهارت درست زندگی کردن را به ما می‌آموزد و در عین حال شرایط را برای رشد و تعالی جامعه فراهم می‌کند.

زالی به کتاب‌های بی ارزش اشاره و بیان کرد: کتاب‌هایی هستند که ابتذال را رواج می‌دهند این نوع کتاب‌ها بسیار خطرناک بوده و همانند سم مهلکی برای جامعه محسوب می‌شود در حالی که کتاب‌های خوب و کاربردی و ارزشمند عموما از نظر خوانند‌ها دور می‌ماند و دیده نمی‌شود این یک آسیب است و باید برای رفع آن تدابیری راهبردی اندیشیده شود.

وی تبلیغ را بخش مهمی از فعالیت‌ رسانه دانست و ابراز کرد: رسانه‌ها می‌توانند نقش موثری در معرفی کتاب‌ها داشته باشند از سوی دیگر ترویج فرهنگ مطالعه توسط برخی رسانه که بیشتر مورد توجه مردم هستند همانند رسانه ملی بسیار کاربردی‌تر بوده و نقش موثری را در آشنا کردن مردم با سرانه مطالعه دارد.

زالی اهمیت مطالعه را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: وقتی سخن از سرانه مطالعه در میان می‌آید باید آن را برای شاخص‌های خاصی همانند کتاب‌های ارزشمند و کاربردی در زندگی آن را بررسی و مورد توجه قرار داد این مهم برای نوجوانان و کودک بسیار مهمتر و با اهمیت‌تر است، زیرا ذهن آنان آماده دریافت و فرهنگ پذیر بود و هر گونه آموزش آینده کشور را رقم خواهد زد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات بازار نشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات بازار نشر سرانه مطالعه فضای مجازی کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۲۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟

ایتنا - آمارهای سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد امید به زندگی زنان در بیشتر کشورهای جهان بیشتر از مردان است. اما علت این مسئله چیست؟
به طور متوسط ​​زنان ۵ سال بیشتر از مردان عمر می‌کنند اما این شکاف جنسیتی بر اساس کشور و سن متفاوت است.

فاکتورهای زیادی مانند عوامل زیستی، رفتاری و اجتماعی وجود دارد که شکاف جنسیتی در امید به زندگی را افزایش می‌دهد.

مطالعه‌ای که اخیرا انجام شده تفاوت‌های عمیقی را بین زنان و مردان در مورد علل اصلی بیماری و مرگ زودرس بین دو جنس نشان داد.

در این مطالعه که در The Lancet Public Health منتشر شده، محققان نتایج خود را با مقایسه سال‌های زندگی از دست رفته به دلیل ۲۰ علت اصلی بیماری یا مرگ زودرس به دست آوردند.

 
این تحقیق بر روی مردان و زنان بالای ۱۰ سال در سراسر جهان و در ۷ منطقه بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۱ انجام شد.

بر اساس این مطالعه، مردان بیش از زنان تحت تأثیر شرایطی قرار می گیرند که منجر به مرگ زودرس می‌شود، مانند COVID-19، سوانح جاده‌ای، بیماری‌های قلبی عروقی، و بیماری‌های تنفسی و کبدی.

از سوی دیگر، زنان بیشتر به امراضی دچار می‌شوند که غیرکشنده است، از جمله مشکلات اسکلتی عضلانی، شرایط سلامت روان، و اختلالات سردرد.

با ادامه بهبود مراقبت های بهداشتی و برابری جنسیتی، شکاف جنسیتی در امید به زندگی احتمالا در آینده کاهش می یابد.

دیگر خبرها

  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • دولتی یا خصوصی بودن ناشران ملاک واگذاری غرفه در نمایشگاه کتاب نیست + فیلم
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • شایعه عجیب در فضای مجازی پیرامون استقلال
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم